Parteneri

LACONSEIL

(Belgia)

 LACONSEIL SPRL Belgia este o organizație activă din anul 2018, reprezentanții săi având o experiență vastă de peste 25 de ani în domeniul INOVAȚIEI, DIGITALIZĂRII și ÎNTREPRINDERILOR, prin: scrierea și evaluarea propunerilor de proiecte, managementul proiectelor, diseminare și comunicare, experiență practică în antreprenoriat (inclusiv antreprenoriat social) – conform Berkeley-Haas Entrepreneurship Program: cursuri de antreprenoriat pentru peste 250 de participanți, conferințe cu antreprenori de succes și concursuri de planuri de afaceri, granturi și mentorat pentru peste 130 de antreprenori, elaborarea de metodologii pentru alegerea planurilor de afaceri potrivite și elaborarea unui GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU ANTREPRENORIAT.

ELEBO

(Spania)

ELEBO este o organizație activă din timpul Pandemiei COVID-19, cu scopul de a acoperi un decalaj important detectat, în ceea ce privește formarea atitudinilor și îmbunătățirea performanțelor indivizilor. Domeniul nostru de activitate are în vedere: mentoratul, inteligența emoțională și Programare Neurolingvistică (NLP). Folosim cele mai avansate tehnici și metode proprii, dezvoltate pe baza nevoilor detectate în domeniul predării și formării, pentru a dezvolta și îndeplini acest obiectiv ambițios.

Instruction and Formation

(Irlanda)

I & F Education este o organizație irlandeză care lucrează în și din Dublin pentru dezvoltarea educațională a persoanelor de toate vârstele, în special în domeniile antreprenoriatului, sportului și dezvoltării personale, tineretului, cunoașterii limbilor străine, incluziunii și diversității și dezvoltării rurale. Punem accentul pe învățarea pe tot parcursul vieții, precum și pe învățarea adulților.

Eiropas radoso iniciativu apvieniba

(Letonia)

Association of European creative initiatives (ERIA) este un ONG din Letonia și, din anul 2015, activează în domeniul învățării pe tot parcursul vieții, al educației și formării profesionale, al promovării ocupării forței de muncă și al culturii. Cu toate că organizația are o activitate recentă, reprezentanții să sunt experți în diferite proiecte de natură socială.

Centrul Pentru Promovarea Invatarii Permanente

(România)

Centrul pentru Promovarea Învățării Permanente – CPIP este un ONG înființat în anul 2005, activ în dezvoltarea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă. CPIP promovează cultura „învățării pe tot parcursul vieții” prin implicarea activă a membrilor comunității în dezvoltarea unei strategii de implementare coerentă a conceptului și practicii de învățare permanentă. Misiunea CPIP este aceea de a populariza conceptul de învățare permanentă și a-l face accesibil comunităților de practicieni cu care intrăm în contact.

Innovation Hive

(Grecia)

The Innovation Hive este o organizație privată non-profit, situată în Larissa, Grecia. Principala sa misiune este de a aduce inovația deschisă în diferite domenii de aplicabilitate, pe baza parteneriatului larg al părților interesate. Prin crearea unei alianțe cheie între societate, mediul academic și industrie, obiectivul Innovation Hive este de a găsi soluții în fața noilor provocări ale inovării, pentru a obține creștere, durabilitate și maximizarea impactului asupra societății.