Partneri

LACONSEIL

(Beļģija)

Uzņēmums LACONSEIL SPRL Belgium sāka darboties 2018. gadā, veidojot Eiropas līmeņa paplašinājumu ar izglītojošiem pasākumiem ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi. Daži orientieri par mūsu pieredzi un praktiskajām zināšanām INOVĀCIJAS, DIGITALIZĀCIJAS un UZŅĒMĒJDARBĪBAS, projektu priekšlikumu rakstīšanas un vērtēšanas, projektu vadības, izplatīšanas un komunikācijas jomās: – vairāk nekā 25 gadu pieredze projektu vadībā. – praktiska pieredze uzņēmējdarbībā (ieskaitot sociālo uzņēmējdarbību) – saskaņā ar Berkeley-Haas uzņēmējdarbības programmu: uzņēmējdarbības kursi vairāk nekā 250 dalībniekiem, konferences ar veiksmīgiem uzņēmējiem un biznesa plānu konkursi, granti un mentorings vairāk nekā 130 uzņēmējiem, metodoloģiju izstrāde izvēlēties pareizos biznesa plānus un izstrādāt UZŅĒMĒJDARBĪBAS LABĀKĀS PRAKSES ROKASGRĀMATAS.

ELEBO

(Spānija)

ELEBO ir dzimis COVID-19 pandēmijas laikā ar mērķi nosegt būtisku terminu plaisu attieksmes apmācību un cilvēka veiktspējas uzlabošanā. Organizācijas darba joma ir balstīta uz koučinga jomām, Emocionālo inteliģenci un neirolingvistisko programmēšanu (NLP). ELEBO ir arī augsta sociālā apņemšanās un organizācija aktīvi sadarbojas ar dažādām NVO un valsts iestādēm, kā arī ar citiem fondiem un biedrībām. ELEBO nodrošina apmācību privātajām organizācijām, un arī darbojas pieaugušo apmācībā un dažādu grupu sociālajā iekļaušanā.

Instruction and Formation

(Īrija)

I & F Education ir Īrijā dibināta organizācija, kas strādā Dublinā, lai izglītotu visu vecumu cilvēkus, jo īpaši uzņēmējdarbības, sporta un personīgās attīstības, jaunatnes un skolu, valodu apguves, iekļaušanas un daudzveidības un lauku attīstības jomās. Mēs uzsveram un liekam uzsvaru uz mūžizglītību, kā arī pieaugušo izglītību. Organizācija ir iesaistīti vairākos transnacionālos Eiropas projektos un ir daļa no vairākiem Eiropas tīkliem, tostarp The New Ideas for New Opportunities European Network un EDIN tīkls, kas ir vērsts uz daudzveidību un iekļaušanu.

Eiropas radoso iniciativu apvieniba

(Latvija)

Eiropas radošo iniciatīvu apvienība (ERIA) ir NVO Latvijā un kopš 2015. gada darbojas mūžizglītības jomā, ar profesionālo izglītību un apmācību, veicinot nodarbinātību un kultūru. ERIA mērķis ir piedalīties valsts un starptautiskos izglītības un kultūras projektos, lai uzlabotu cilvēku iespējas integrēties sabiedrībā, darba tirgū un palielinātu iespējas piedalīties kultūras pasākumos gan profesionālā, gan neformālā līmenī. Mērķējam rast risinājumus jaunajiem inovācijas izaicinājumiem, panākt izaugsmi, ilgtspējību un maksimāli palielināt ietekmi uz sabiedrību. Organizācija sniedz atbalstu profesionāļiem, skolotājiem un organizācijām izglītības un sociālās iekļaušanas jomā, izstrādājot izglītojošus produktus un aktivitātes un apmācību rīkus.

Centrul Pentru Promovarea Invatarii Permanente

(Rumānija)

Centrul Pentru Promovarea Invatarii Permanente ir Rumānijas NVO, kas mūžizglītības jomā darbojas kopš 2005. gada. CPIP ir apņēmusies integrēt visu pilsoņu vienlīdzīgu iespēju principu valsts politikā un ar to saistītajā praksē kā demokratizācijas un atvērtas vides izveides neatņemamu sastāvdaļu. sabiedrībā, no jauna definēt kopienas kopražošanas statusu visās ar mūžizglītību saistītajās jomās. Mēs atbalstām iniciatīvas un īstenojam programmas un projektus, kuru mērķis ir sadarboties un ieviest jauninājumus par labu praksi šajā jomā. Tas tiek darīts, piedaloties dažādās Eiropas iniciatīvās un pēc tam integrējot izstrādātos produktus un rezultātus reģionālajās aktivitātēs.

Innovation Hive

(Grieķija)

Innovation Hive ir privāta bezpeļņas organizācija, kas atrodas Grieķijā un specializējas pētniecības un inovāciju jomās. Mūsu darbības mērķis ir veicināt Eiropas sabiedrību ekonomisko un sociālo kohēziju, savukārt mūsu mērķis ir rast risinājumus jaunajiem inovācijas izaicinājumiem, panākt izaugsmi, ilgtspējību un maksimāli palielināt ietekmi uz sabiedrību. Organizācijas filozofija, lai sasniegtu šos mērķus, ir balstīta uz koprades metodiku un četrkāršās spirāles pieeju. Tā ir veltīta arī uzņēmējdarbības un sociālo inovāciju veicināšanai. Lai to panāktu, veicam pētniecību un sniedzam inovatīvus risinājumus sabiedrības un uzņēmumu vajadzībām.